Aktív témák

  • rum-cajsz

    őstag

    válasz Lacopapi #16946 üzenetére

    "Ez Uraim,akár igaz is lehetne,ha vak lennék,vagy nem hinném el amit látok.Egyrészt. Másrészt viszont,ha igaz az,hogy mindegy milyen CEE -t teszünk fel alapnak,akkor vajon miért jobb a Nordic (mint CEE) ,mint a blur-os vagy deblur-os egyebek?Mármint alapnak,mert régebben volt olyan rom,amihez kifejezetten a Nordic lett ajánlva....gondolom azért,mert ugye úgyis felülírja a főzött rom (amit egyébként már régen tudunk),tehát mindegy."

    Megismétlem, hogy én csak CM7-ről tudok beszélni.
    Abban az elején nem volt benne a kernel. Ezért Quarx alap romjaihoz igazodott mindenki, aki akart. Elég sokáig a Nordic volt ajánlva, mert az volt a legújabb, stabil kernel. Aztán átállt a fejlesztés a CEE kernelére, és ha jól emlékszem annak a kernele került bele később a stabil (BETA és RC változatokba). Bevallom őszintén már nem emlékszem, hogy a stabil CM7.1-be a SEA kernele került, vagy sem, és arra sem, hogy miért az a kernele most, ami.

    Összefoglalva: Én úgy tudom, hogy régen számított, hogy mi az alap rom, de ma már, ha teljes (ennek a mérete szokott lenni 100 MB felett lenni) CM7-et teszel fel, az le fogja cserélni a kernelt.

    =Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

Aktív témák