Aktív témák

  • chrisx1

    tag

    válasz domerator #18017 üzenetére

    Óvatosan takaríccccsssááá! :DDD

    Nálam most tuti marad ez a rom! Idáig ez a legjobb, bár az előtte használt verziónál is világos volt, hogy nekem a MIUI vonal szimpatikus! Mondjuk a kamera téma nem hagy nyugodni, szeretném ha menne a 720p, elvégre bayer cuccos van benne. Van egy lgcamera app-om, de valahogy nem tudom belőni, mindig szaggat. Ha esetleg valaki tud valami jó beállítást, akkor legyen szíves közölje velem! :R Kiszedtem a Defy+ romból a kamera progit, de másik rom-ra nem akar felmenni. Mondjuk még nem próbáltam telepítés előtt beinjekciózni a rom-ba, de gondolom úgy sem fog menni.
    Szóval én nagyon elégedett vagyok ezzel a rommal, mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyors, mint állat! :DDD Egyébként most tapasztaltam olyan-t, hogy a programok között görgetve néha eltűnik egy-egy ikon egy pillanatra. Nyomtam wipe-ot mindenre, de nem szűnt meg a probléma.... ettől függetlenül nálam tökéletes a cucc!
    Tényleg a miui launcher az milyen a launcher pro-hoz hasonlítva? Kiváncsi vagyok ,de nem akarok belerondítani most a rendszerbe. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák