Aktív témák

  • tarnagy

    aktív tag

    Tisztelt Olv-, Elv-, Kar-, Baj- és Sorstársaim a Defy-ben!

    Érthetelen gond zuhant széles rozzant vállaimra! Elhatároztam, hogy minden fejlesztés, javítás stb. dacára visszatérek egy időre - hogy Bölcsességes és Dicsőséges Domerator Barátunk szavait idézzem: HAZA. Vagyis semmi újfajta ICS-Dávidffy-ROM, semmi új WIUI - ugyanis mindegyikkel csak bajom volt az utóbbi napokban (nemcsak nekem, miképpen olvasom!) - megy vissza domiui... (Annak ellenére, hogy hálistennek az én masinámon rendszerint kevés gond akadt eddig bármelyik ROM-mal.)

    Elkezdtem hát legelölről: a JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.7.sbf felrakásával (mely tudtommal a SEA). Ment minden mint a karikacsapás egészen egy óra hosszat. Ugyanis azidáig nem sikerült a nyomorultnak elvégezni a dolgát, mint aki székrekedést kapott, csak villogott az "android" felirat kb. 45-50 percen át. Tovább nem vártam, kihúztam a dugót leeresztettem a gőzt a fejemből is, elkezdtem újra elölről.
    Ugyanaz a szindróma: ezúttal több mint egy órát vártam (volt egyéb dolgom, otthagytam). Semmi.
    Újra elkezdtem, ezúttal a (tudtommal) régebbi CEE-rommal (hátha a SEA-nak van valami baja): JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf.
    SEMMI eredmény, a helyzet itt Keleten változatlan.

    U.i.: mMst kiszedett akkuval pihen a dög (még nem "kikötötték", de már "benne pihen a sötétség". Meg bennem!!)

    No, Drága Jó Testvérek: most mi a teendő, azaz sto gyelaty?
    Nagyon megköszönném a tanácsot, mert a frász kerülget. Ugyanezt a procedúrát megcsináltam ,már az elmúlt hónapokban négy alkalommal, mindig sikerrel. Hol a bibi szerintetek? Nagy fene büszkeségemben (Hahh, tudom én, mit csinálok!!) elpuskáztam valamit? Vagy mi az ördög??!!
    S.O.S.

    [ Szerkesztve ]

    Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.

Aktív témák