Aktív témák

  • David BP

    csendes tag

    Sziasztok!

    Friss CM7 felhasználó vagyok. Boldog, de kicsit még bizonytalan.
    Kérlek segítsetek tisztázni egy két dolgot!

    1. Google apps-ből ez volt a legfrissebb amit találtam: gapps-gb-20110613-signed. Miért nincs júniusinál újabb? Ha lesz azt milyen oldalon fog legelőször felbukkanni? (angol/eredeti jöhet)

    2. Tegnap többen írtátok, hogy most jött ki egy friss CM7 nightly. (valaki, linkelte is, bár már nem találom) De a CyanogenMod oldalán baromira nincs fent, ráadásul itt novemberi a legfrissebb. De a linkelt nightynak még a fájlneve sem hasonlított CM oldalán található zipek nevére. Szóval honnan lehet megbízható CM7 nightlyt szerezni, ha nem a CM7 oldaláról?

    3. A CPU hackről rengeteg infó van itt a fórumon, de egy egy hozzászólás szerint a korábbiak már elavultak, amit találtam komolyabb összefoglaló írásokat, több mint egy évesek. A CM settings/Performance settings/ CPU settings beállításait, hogyan érdemes belőni? A set on boot nélkül is működik, vagy azt be kell pipálni? A "governors" lehetőségek, mit állítanak és ezt használva tényleg 1GHz fog menni a CPU ha kell, vagy emellett érdemes SetVsel-t használni?

    4. Tudom, hogy már kérdezték, de nem találtam meg a választ: Defy+ akumlátort, hol érdemes rendelni? (és ugye gond nélkül, kihasználható a sima Defyvel a plussz szufla?)

    Húúú, jó sok kérdés. Köszi a türelmet! Nagyon várom a válaszotokat!

    Üdv!

Aktív témák