Aktív témák

  • zolnagy

    őstag

    válasz zolnagy #2437 üzenetére

    Kipróbáltam a CM7 RC1-t, mint korábban írtam. A problémák többsége az RC0-nál nem jelentkezett. De a navi itt sem volt az igazi. Ezután kipróbálta a WajkIUI 1.7.15-t. Ez is nagyon tetszett, de a launcher settings mebnüpontba sose tudtam bemenni, mert mindig FC volt. Újraindítás után se. Wipe-ok után se.
    Így gondoltam visszatérek a hivatalos 2.2.2-re. De most nem a nordicot tettem fel, hanem a CE (közép európait). Hát nekem eddig ez a legjobb és ennél is maradok, mert a gps nagyon jól megy, szinte azonnal talál holdat (ami nekem fontos). A gyorsasága nekem jó.
    Azt vettem észre, hogy a ROM cserék után a battery calibration nagyon fontos. Én is megtettem ezt a jelenleginél. Feltöltés után 3x csináltam végig az akksi ki töltő rádug, elindul "?", majd akksi be, mert még fél-1 órát töltötte még utána. 4-re már szinte azonnal 100% lett. Majd a battery calibration program- És most ott vagyok, hogy 2nap után 80% a töltöttség (csak telefonálásra használtam). Setvsel értékeim: 300/22, 600/33, 1000/55

    Ettől függetlenül ígéretesek a fejlesztések, hajrá.

Aktív témák