Aktív témák

  • kanyazsombor

    tag

    Nem szeretek appot ajánlani, mert ugye mindenkinek más a szája szaga, vagymi az íze :D

    de, ha valaki szeretne gyorsabban elérni az alkalmazásait, vagy gyorsabb ALT-TAB élményre vágyik, mint a HOMElongpress, az szerintem nézze meg ezt:

    SwipePad

    [market link]

    [jútyúb]

    Az alap ingyenes is jó, ezzel 12 appot tudunk bárhonnan, bármilyen appból elérni (mivel ez egy overlay, minden ablak fölötti - mint a gyűrű, egy mind felett :) ).

    Én még mellétettem a Dynamic pads addont, így bármilyen appból egy a képernyő jobb szélének felső feléről a képernyő közepe felé irányuló szwájppal elérem a nemrég használt appok listáját (ekkor még nem engedtem föl az ujjam a gorilla glassról), majd amelyik appon elengedem a screent az elindul. ez szabatos lett :DD Persze, hogy mihez honnan szwájpolsz az állítható a program beállításaiban.
    Plusz feltettem a MoreSpace addont is, így különböző helyekhez (képernyő bal és jobb, alsó és fölső ... része) különböző "pad"-okat tudok tenni, amelyekre egyenként 12 általam meghatározott app, shortcut (ezen belül ugye Contact Call shortcut) kerülhet.

    Már egyszer próbáltam ezt a progit, de akkor nem volt türelmem hozzá, és nem kaptam rá a lényegére. Most igen.
    Gyakorlatilag a launchert sokkal ritkábban használom így. Az app drawerben már nem keresgélek ikonok után, a MENU gomb hosszú nyomva tartására meg már rá sem áll a kezem :)

    (azért egy hátránya csak van. mivel ez minden ablak fölött van, ezért ha pl portrait-ban(ben - a nyelvészek kedvéért :) ) a képernyő hosszabb oldalának alsó részére van beállítva egy hotspot, és pötyögsz a billentyűzeten, akkor a szélső betűk helyett sokszor ez jön elő, mert ugye kicsit lefedi őket. Bár kis hozzászokás után nem okoz gondot, tehát ettől használható teljesértékűen a bill. De biztos ami tuti, ezt kivédendő én csak a left-right uppert használom)

    enjoy

    [ Szerkesztve ]

    Motorola Defy :)

Aktív témák