Aktív témák

  • Peggeone

    csendes tag

    Sziasztok,

    Két hete váltottam Spicáról Defyre, minden nagyon szép, minden nagyon jó, egy dolgot kivéve. A GPS a spicához képest egy rakás khm...

    Szóval napi szinten használtam a Spicát edzések loggolására futás-bringázás, elég gyakran eláztam, erdőben bicajjal 30centis pocsolyában landolás után kezdtem el a defy felé orientálódni, hogy az lesz az én telóm nagyon sokáig, nekem találták ki stb stb.

    Első telepített programom volt a CardioTrainer, bekapcs, futás indul és elszörnyed...
    Elveszti a jelet két másodpercenként, össze-vissza dobál, fel egy épület tetejére, be egy tóba stb, míg a spica mindig szinte centire pontosan illesztett rá a google mapsra, folyamatos jellel, pontos útvonallal.
    Ha egy helyben állok, akkor rendesen elhelyez a térképen, mindenféle GPS tool szerint 4-9méteres pontossággal, de amint mozgásba lendülök, bekapcsol a mérgezett egér mód.
    Egyszerre négy útvonalrögzítésre képes programmal próbálva mind ugyanazt az útvonalat rajzolja, tehát nem hinném, hogy az általam használt program hibája lenne.

    Szemléltetném a problémát:
    Spica-val rögzített körözés a futópályán (Cardiotrainer):

    Ugyanott, ugyanolyan beállításokkal a Defy:

    Hát őőő... Nem is feltétlenül ötleteket várok, hogy mivel kéne próbálkoznom, hanem
    olyanok véleményét, akik használnak Cardiotrainert, vagy Endemondot, vagy bármilyen hasonló alkalmazást... Ha ti nem találkoztatok ilyen hibával, akkor valahogy visszaviszem gariba (T-Mobile), ha ez ilyen, akkor visszasírom a Spicámat...

    köszi!

Aktív témák