Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz Shyciii #32244 üzenetére

    Uhhh.. na akkor most gépről (telón nem szeretek sokat pötyögni)

    Van ugye a gmail és az email alkalmazás, két külön dolog. A gmailt nem is törlöm sose, mert azt használom.
    Amikor észrevettem, hogy a takarítás után az sms alkalmazás grafikus felülete nyílik-csukódik, akkor elölről kezdtem a számomra felesleges, nem használt alkalmazások egyenkénti fagyasztását (root app remover) és mindegyik után kipróbáltam az sms alkalmazás megnyitását. Miután az email alkalmazást lefagyasztottam, az sms alkalmazás megint elkezdte azt, hogy rákattintottam, megnyílt (baszki majdnem azt írtam, hogy megnyalt...), de ugyanazzal a lendülettel be is csukódott. A névjegyzékből továbbra is lehetett sms-t küldeni, csak az a felület nem volt hajlandó nyitva maradni ahol az sms párbeszédek vannak.
    Tehát nem egy db emailt töröltem, hanem a (corporate) email alkalmazást, az borította meg az sms alkalmazást.

    Miközben írtam, az jutott az eszembe, hogy talán a moto froyoban levő "messaging" gyűjtő lehet a ludas, az egy helyen tudja összefogni az összes accountot (facebook, yahoo, anyámkínyahoo.. stb.)? :F

    -------------------------------------------

    (#32246) R19

    A GPS Toolbox nagyon jó, de elméletileg ha a teló settingsben be van pipálva az agps használata, akkor enélkül is illene frissítenie az agps adatokat... mindenesetre a toolbox-szal meg tudod erőszakolni.

    [ Szerkesztve ]

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák