Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz DEARevil #39640 üzenetére

    Én a wifi problémával 2x találkoztam saját készülékeimen. Első alkalommal nem akart csatlakozni sehová, ekkor a titaniummal még a friss rendszeren mentett wifi pontokat visszaállítva újra jól működött. Másik alkalommal pedig a tesóm hívott fel, hogy nem akar csatlakozni, akkor törölte a pontokat és újra csatlakozott.
    Ez a két eset is egyszeri volt, azóta sincs gond egyikkel sem wifi terén.
    Az övén még 7.1 stable van (hisz külföldre utazott ősszel és akkori került rá, azóta is azzal használja, és ő pl jön megy a helyszínek között és ahol tud csatlakozik, hiszen mobilnetje ott nincs).
    Enyémen pedig mindig az új verziók.
    Egyedi esetek előfordulhatnak nem vitatom, hisz nálam is volt, de ezek tényleg annyira egyszeriek voltak, hogy azóta sem volt vele gond. Tehát csak valami pillanatnyi szoftver hiba. Mint mikor nem akar a gép elindulni, vagy lefagy, stb.
    Ezeket amúgy vagy a pontok törlése vagy a wpa_supplicant törlése meg szokta oldani. De én már anno is javasoltam az én verziómat, hogy a titaniummal kell egy mentést csinálni (mikor már minden általában használt wifi pont benne van, és jól működik a kapcsolódás) és ezt visszaállítani mikor probléma van.
    Az okát sajnos én sem tudom mitől fordul elő, és nehéz is kideríteni mivel csak eseti jelleggel történik. Ha állandóan jelen lenne nálam is, utánanéznék, de így hogy kb fél éve egyszer előfordult nehéz megmondani a jó rendszeren hogy mi okozhatta.

    (#39650) Mahatma89: Ha lesz olyan ami teljesen jó már, akkor szerintem a hivatalos cyanogenmod.com oldalon is ki lesz téve - és nem csak az xda-s fejlesztőké lesz elérhető.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák