Aktív témák

  • lmisi

    senior tag

    CM9-NIGHTLY-120617-Defy felrava.
    Stabilabb jóval mint a 120606-os. Az sajnos 2 naponta eldobta a hálózatot rebootolni kellett.
    Navigáció megy legalábbis sigic auraval, de érdekes kilép a programból ha nem indítom az éles navigációt és mondjuk kikapcsol a képernyő. Ez valami sygic gond lehet más natív ics htc telefonon sem tökéletes. Ha már megy a navigálás stabil.
    Wifi tether out of the doboz megy.
    Szűk 3 napot ment fc reboot nélkül. Ekkor vissza kellett raknom a régi aksimat mert a vadonat új 1500 ft.-os ebay-es oem aksi gyalázatosan kezdett lemerülni fél napot sem kibírva.
    Rögtön rendeltem is most 3100 ft.-ért ujjabbat. Mondjuk itt már a mellékelt képek alapján minden ismertetőjel stimmelt. Megvolt az eredeti aksit jellemző hengeres felső-oldalsó lyuk és szintén ott a minyurka matrica.

    Az állandóan citált rom optimalizálásról annyit, hogy nem az a lényeg, hanem van e teljes idejű 2d gyorsítás a felhasználói interfacén vagy sem. Ha van szélvész gyors mint wp7 és ios, ha nincs laggol. A gond ezzel csak az hogy ehhez betonstabil gpu driverek kellenek, nem véletlen hogy az ios és wp7 platformok csak 1-2 soc-ot (gpu-t) támogatnak. Ja és ne legyen normális multitasking, de ezt már az ICS normális hardwerral megoldja.

    wp8-at venni első körben bátor dolog, szinte biztos a béta tesztelői státusz sok sikert hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák