Aktív témák

  • lmisi

    senior tag

    válasz KaiotEch #41395 üzenetére

    Az ICS epsylon romokkal nekem is volt rendszeresen feszültség esés az eredeti akkor 17-18 hónapos aksival. Volt egy régi tartalék noname aksi a külső akkutöltőhöz vettem. Na az stabilan 100% ált amig le nem merült a telefon. Vettem új ocsót ebayen, a jómadárt soha nem lehetett 80% fölé tölteni és 2 db 10% esést is produkált egy cikluson belül. Batery stat törlés recoveryből minden aksiváltásnál volt.
    Utoljára vettem drága defy aksit by eBay és lőn csoda tökéletesen müxik. Nincs töltöttség esés semmi. Normálisan töltődik merül. Kibírja a napot állandó 3g, 15 percenkénti mail ellenőrzés, átlag 20-30 perc duma, 15 perc internet, kis játék, teszt jelleggel 20 perc waze/sygic, időjárás 15 percenként frissítve, 7 képernyőhely.
    Szerintem az ICS kényesebb az aksik állapotára ennyi.

    Amúgy nálam 130 órája fut Epsy 07.03-i romja igaz hwui nélkül és azt kell mondjam eddíg betonstabil. Nem lassult be, nem hotboot-ol. Pedig direkt nyúzom - bluetooth ki/be, wifi kapcsolgatás, navigáció, némi játék talán ha 1 fc volt eddig. Lehet még 1-2 napot hagyom, de itt van 07.10 build alapértelmezett hwui-val és jók a visszajelzések az xda-n róla. Már JellyBean portot is emlegetnek. :R

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák