Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz errrtu #45316 üzenetére

    Csak hogy ne kérdezzél hiába:
    Az odavetett egy mondatod alapján mi mást lehetne válaszolni, mint hogy igen, gyanakodhatsz hardver hibára is, de ezt te is tudod.
    Ezzel együtt, természetesen szoftveres hibára is gyanakodhatsz, de mivel nem közöltél semmit arról, hogy mit, mikor, miért, hogyan csináltál és mit, mikor, miért, hogyan csinált/nem csinált a kijelződ, nincs hova nyúlni támpontként. Persze lehet, hogy akkor se lehetne hova támpontként nyúlni, ha minden fontosat leírtál volna a kérdésedben, főleg, mivelhogy van amikor működik, van amikor nem működik a hívásfogadásod.
    Egészen banális lehetséges okként felmerül, hogy be van kapcsolva az in pocket detection, ami függőleges közeli helyzetben vagy erősen árnyékolt helyzetben elsötétíti a képernyőt. Mivel alkalmanként jelentkezik a hiba, ez egy lehetséges ok lehet. Ha nem erről van szó, és újabb (jól végrehajtott) oprendszertelepítések, majd a gyári ROM visszatétele sem oldja meg a problémát, akkor nyilván hardverhiba és szerviz, de a jelenség alapján kevéssé valószínű, hogy hardverhiba. Hiszen nem nagyon van a hardvernek olyan eleme, amelyen ez a fakultatívan előforduló hiba múlhatna.
    Egyébként bizonyos ROM-okon bizonyos ráteéepített launcherek bekavarhatnak sok mindent, de te a jelek szerint a ROM "beépített" launcherét használtad.
    Az előző hozzászólásban megint ott a kitétel, hogy sok segítséget nem kaptál. Ez azért van, mert nem is adtál semmi segítséget ahhoz, hogy segíthessenek neked, akik értenek hozzá. Értsd: rosszul kérdeztél.

    (#45321) hYpa: szabof1 útmutatói mindent teljes részletességgel leírnak, kövesd azokat.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák