Aktív témák

  • la_cc

    addikt

    Sziasztok!

    A másik topikban már feltettem a kérdést, de senki se tudott segíteni. Megpróbálom itt hátha tud valaki. :)

    Mostanában többször előfordult velem, hogy a telefon felhevül (tényleg szinte forró lesz az egész) és az aksi töltöttsége meg leesik kb felére vagy kevesebbre.

    Na most, ez összesen háromszor fordult elő velem kb. egy-másfél hét alatt. Ebből kétszer tanfolyamon voltam, ahol gangos ház aljában vagyok, nincs igazán még térerő se. Egyszerűen óra előtt még rendbe van, beállítom rezgőre, aztán szünetben előveszem és nézem, hogy forró a teló és le akar merülni. Ez volt kétszer. Egyszer meg egy öltözőben volt, egy vas szekrényben, akkor is forró lett meg le akart merülni.

    Nincs valami tippetek, hogy mi okozhatja ezt? Gondolom valami szoftver túlpörgeti a processzort? Most/ma gyorsan ránéztem, miközben forró volt az alap task manager-re és a cpu használat 1%-ok voltak az alkalmazásoknál. Ezek után rányomtam egy close all programs-t a go launcher-ben és akkor szerintem elkezdett lehűlni szépen lassan. Ebből következtetek arra, hogy valami szoftveresen gáz. Meg mért pont, akkor jön ez elő amikor nincs se térerő, se net?

    A telefonról: Kb. 1 hónapja van meg, alap Froyo van rajta, és nemtom, hogy számít-e, de húzva van a proci, mindössze 1000 mhz-ig, 55ös feszkó mellett, szóval nincs széjjel húzva. :) Nincs rajta eszetlenül sok program, meg widget se.

    Köszönöm szépen előre is a segítségeteket.

    ~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

Aktív témák