Aktív témák

  • szabof1

    őstag

    válasz Petie #4725 üzenetére

    Azt vettem észre, hogy a téma ismerői hajlamosak "slágvortokban" szakkifejezésekkel dobálózva leírni a dolgokat, mert nekik ez már annyira nyilvánvaló, hogy eszükbe sem jut, hogy a kezdőknek ez totál kínai.
    Pár hónapja én is csak ez kezdő voltam, de hajtott a kíváncsiság. És egy kicsit el voltam kényeztetve a Samsung Galaxy 3-as korábbi telefonommal, mert ott (leginkább hodostamas-nak köszönhetően :R ) igen jó leírások voltak szinte mindenről.

    Amikor én a Defyvel kezdtem, akkor az itt fellelhető leírások (pl. 1. hsz.) még meg se közelítették a mai állapotukat. Be is fürödtem egy Froyora való frissítéssel, de sikerült megoldanom. Akkor megfogadtam, hogy egyszer leírom a tapasztalataimat úgy, hogy azok lehetőleg mindenkinek érthetőek és követhetőek legyenek.
    Ezek a leírások lettek az eredményei.

    Tervezek még továbbiakat is. Megnézem pl. magamnak ezt 2.2 magyarítást (az SBF alapú változatot, de nem magam miatt, hanem a kezdők miatt, akik nem akarnak főzött romokat) és a mentésekről is akarok egy alapos írást, de pár nap múlva 1 hét nyaralás jön, ezért lehet, hogy csak később születnek meg az új írások...

    RootRulez:
    A FancyWidget mindig kiírja, CM7 alatt is. Nekem az van.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák