Aktív témák

  • lmisi

    senior tag

    válasz KaiotEch #47394 üzenetére

    Sajna a CM10 nem a legjobban sikerült (Már a cm9 sem volt ok)
    Nagyott romlott a CM-ek minősége a 7-es verzió óta.
    A JellyBean sajnos kevés rokonságot mutat vele.
    Fő gondok szerintem:
    Alapvetően 1 gigás ramra fejlesztik, hanyagul azaz nem érdekli őket a memória használat. 1 giga rammal megy, az alatt szenvedés.
    Pl. Nálam a beállítások fixen 40 megát zabál hw gyorsítás nélkül. Hw gyorsítással 60-t közelítette. Nos a 24ezres tableten ICS -el 12-13 mega :Y (Ja a tablet gyorsaságban alázza a defy-t rendesen 2x-3x gyorsabb a felülete és 500 mega ram van benne is, na jó nincs benne 3g/telefon. de 24 ezer ft volt!!!)
    Tuti biztos hogy a system komponenseknél hasonló a helyzet, túl sok mindenbe nyúltak bele és cseréltek le és nem jött össze.
    Ennek tudható be, hogy szinte folyamatosan csökken a szabad ram mennyisége és nálam 50 mega környékén dob egy hotboot-t. Akkora már tényleg katasztrófáliasan lelassul. Azaz érintés után 1 sec képernyő villanás 3-4 sec várakozás, majd szélvész animáció, de az is mgakad 1-2 másodpercre, közben klick hangja érkezik.
    A hw gyorsítás szépen működik néha hosszabb akadások után persze (gondolom nincs szabad memória), aztán azon kívül más jó hír nincs.
    Nagyon szeretem a JellyBean szolgáltatásokat, de már gyűjtöm a lelkierőmet mukiOS downgrade-re, aztán hátha lesz belőle ICS vagy JB alapú idővel.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák