Aktív témák

  • lmisi

    senior tag

    válasz chab7 #47819 üzenetére

    Nálam a Muksi mászott fel CM10 helyett. Köszönet Somi mesternek.
    Teljesen jó, gyorsabb 800 Mhz-en mint CM10 1 GHz-en.
    Miután vettem 24ezer jó Magyar huf-ért egy tabletet és az szupergyors a defyhoz (Főleg CM10) képest ICS-en, rájöttem főleg egy stabil telefon kell nekem. Kisérletezés marad a tabletra. A 7 colon kb. 5ször jobb játszani amúgy.
    Most élvezem a átlag 230-260 mega szabad ramot és úgy veszem észre nem is nagyon csökken.

    CM10 - 160 al indított 10 perc után 130 majd kis ingadozásokkal 3 nap alatt lemegy 50ra és akkor már bármikor hotboot. Katasztrófa a memóriakezelése és döfin belassúl, de valami froyo szinten. Igaz, ha elkapja a grafikus gyorsítás a képet tényleg csuda gördülékenyen tud scrollozi, amíg meg nem akad... Ellenben iszonyat lassan tölt be, de még a kilépések is csigák.

    Annak idején 7 szériánál amikor azt írták elég stabil mindennapi használatra, tényleg az volt. Volt egy két probléma no pl. fm rádió, de kiadásról kiadásra javult és hip-hop elérte a 2 hétig no hotboot kategóriát és alapból gyorsabb volt mint a gyári crapware.

    CM9-CM10 eleinte napi hotboot, majd 1-2 nap, elérte 3 napot újraindulás nélkül, majd a mostani utolsó 0924-el erős használat mellett újra 2 hotboot/nap, visszaesés kínzó reakcióidőkkel. Quarx-os xda-blog-ban semmi jele ennek a javításának. Miért is lenne valószínűleg a CM10 generálisan tartalmazza problémát, hiszen a Sima nexus JB-en nincsenek ilyen problémák és ott is csak 500 mega ram van emlékeim szerint.

Aktív témák