Aktív témák

  • morfondőr

    őstag

    Üdv!
    Feltettem tegnap a WajkIUI legújabb változatát. Elég szépen muzsikál, és tetszenek az UI változtatások is. Pár apró dolgot vettem észre, amire kérnék tanácsot, ha tudtok:
    - minden bekapcsolásnál megjelenik egy szürke képernyő, a bal felső sarokban egy fehér négyzettel. Ilyenkor a home gombbal tudok a lockscreen-re lépni utána felold és minden jó.
    - az SMS app mindig FC-t dob, ha legördítem a főképernyőjét (conversations). Ahogy észrevettem mindig ugyanannál a beszélgetésnél fagy ki, ahogy odaérek a gördítéssel. Elképzelhető, hogy van pl egy link az sms-ben és azt nem szereti?
    - SMS írásakor nem jelzi ki, hogy mennyi karakter van vissza?
    - az első hívásnál nem jelent meg a hívás fogadása képernyő. Bekapcsológomb, feloldás, status bar lehúzása és úgy tudtam felvenni a hívást. Ez előfordulhat többször is? A következő hívásoknál minden jól működött...
    - tárcsázóban lehet-e olyat beállítani, hogy ha megnyomom pl. a 3-as (DEF) gombot, akkor É betűre is keressen?
    Egyelőre ennyi!

    Amúgy összességében jónak tűnik, CM7 minimálisan gyorsabbnak tűnt, de ez egyáltalán nem zavaró. Eddig minden progi szépen megy rajta, FC csak SMS appban volt, újraindulás még nem.
    És egy jó tanács, amivel én is szívtam: CM7-em volt nordicon és a custom recoveryben nyomtam wipe data/cache-t. A CEE felrakása után bootloop volt az android logonál 5 próbálkozás után is. Utána gyári recoveriben nyomtam egy FR-t és megjavult minden. Tehát alap rom csere előtt gyári recovery -> wipe data/cache!

    Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

Aktív témák