Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz kano #7844 üzenetére

    Használtam azért mert próbálgattam rendesen, hogy kiderítsem van-e még valami bug. Pl tegnap este sokat ment a gps is, mert a geotaget kísérleteztem. Avi is volt próbálgatva mire kiderült, hogy soft módban nem fagy bele a tekerésbe. Meg miután kiderült hogy nincs már bug és fenthagyom, a programokat is felrakosgattam amiket használtam eddig.
    Most van 35%-on.
    Viszont kezdem kitapasztalni, hogy mégis kell az a kalibráció, mert szerintem nem pontosan párosítja össze a pillanatnyi % értéket a mV értékkel. Emiatt van az amit már másnál is olvastam, hogy időnként esik egy nagyot. Nálam is esett 50%-ról 40%-ra (miközben a mV csökkenés normális volt.) Emiatt tuti kell kalibrálni, hogy jól saccolja be mennyi a valós %.
    Most hogy ugye cserélgettem a romokat nem volt kalibráció rég, és a romcserék sem mindig 100%-nál történtek (de 70-80% azért volt)
    Mindenesetre ha még elalvásig nem tudom fullra meríteni akkor még éjszakára marad töltés nélkül, mert akkor reggelig ki fogja húzni még a maradék pár %-al.
    Kezdek pozitívan csalódni a Defy+ rommal.
    Viszont aki meg van elégedve a cm7 / miui nyújtotta stabilsággal és gyorsasággal az nem térjen át, csak ha vállalkozó kedvű,mert azért nem összehasonlíthatóak. Viszont most én tesztelem még majd huzamosabban, hátha nálam maradhat.
    Hacsak nem lesz egy még újabb, stabilabb, amire van esély, mert ma is kijött egy újabb Defy+ rom
    Bár már lehet nekem is meg kellene várni, míg egy európai is kijön, mert ezek a kínaiak azért.... na.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák