Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    VE Supernova vs akármi napot tartottam.

    AKG K451:

    Kb azonos árkategória, évtizedes ugrás az időben. A K451 színezettebb, mosottabb, és kevesebb zenei stílus áll neki jól. Felbontásra sem közelít semmit. Nem hallgathatatlanul rossz, nem kiemelkedő, klasszikus igényesebb olcsó kompakt fejhallgató.

    Bose QC35:

    A QC35 a csendről szól. Alacsony a dinamikatartománya, halk, finom háttérzene hallgatásra és külvilág kiszűrésére remek, de effektív zenehallgatásra a VE-től messze elmarad. Gyári párnákkal, bejáratatlanul még közel voltak, kicsit még jobbnak hallottam a QC35-öt. Amióta a Brainwavz felkerült a VE-re és bőven 100 óra felett futott, vagy még többet, már nem ugyanaz a világ.

    Sennheiser HD580 Precision:

    Nem vártam, hogy jobban szóljon egy olcsó fejhallgató, és nem is szól jobban... De nem szól rosszabbul sem. A Gryphon XSpace effektje (némi crossfeed, tágasabb térérzet, zárt fejeseknél jót tesz) teljesen felhozza az 580-as szintjére, vagy nagyobbra a terét, de anélkül is jóval tágasabb, szellősebb a többi zártnál. Az 580 finomabb, a VE kicsit energikusabban reprezentálja ugyanazt, ma épp azt kereste inkább a fülem.

    NemGrado DIY:

    Ezt anno pont azért építettem, mert tágasabb, részletesebb, és energikusabb az 580-nál halkan hallgatva is. A VE melegebb hangzású, izoláltabb, könnyebb, kényelmesebb, és ugyanolyan élvezet hallgatni.

    Ritkán vagyok ennyire elégedett egy 50$-os audiobigyóval. Utoljára a Tripowin Mele miatt lelkesedtem így (és azóta is töretlenül azt tartom a legjobbnak ennyiért IEM vonalon), ez most nagyobbat ütött, mint a Mele.

Új hozzászólás Aktív témák