Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz athomi #9024 üzenetére

    Most ugyan az a csomag 9-10k ebay-en.

    Tegnap megint olvasgattam kicsit. Most a Doncic Logoman 1/1 kártya körül. Az a durva, hogy szerintem olyan hobbi dobozt kevesebb az esélye venni egy embernek, mint ha van egy dobozod, abból kinyitni azt a kártyát belőle. :D
    18-19-es National Treasures Basketball Sealed Box-ból nyitották. Egy ilyen doboz 1 millió forint felett van ebay-en. Viszont a Panini úgy árulja, hogy négy ilyen doboz, az egy szett. Na 4 dobozos az 9 millió forint. Bármelyik más évadból is 1 milla/ doboz. Leszámítva a 20-21-est. Az 200-300 ezer forint. Nincs hype Lamelo Ball, ennyit számít. Szóval egy ilyen dobozban 1 pack van, 10 kártya. És elvileg egy szett, az 4 doboz.

    De már a doboz kialakítása is gyönyörű. Olyan mint egy drágább óra csomagolása.

    Én ahhoz kis csíra senki vagyok, hogy megállapítsam azt, hogy ez a 4,6 milliós ár megtérülhet e valaha. Egyébként azt mondják, hogy simán meg fog. De ez már annyira kiugróan magas, hogy két és félszerese a korábbi rekord árnak. (abszolút rekord egy mlb kártya 5,2 millió $). És egy ugyan ilyen 1/1 rookie logoman kártya Giannis-ról 1,8 millióért ment el (eddig ez, és egy Lebron kártya volt a nba kártya rekord). Szerintem kicsit non-szensz ez a Doncic hype. Látszik, hogy nem az elért eredmények számítanak ilyen esetekben. De a befektetési céllal kártya gyűjtők, egyik alapszabálya, hogy mindig menni kell a hype után. És hát ez lesz belőle. :) Ez a Doncic kártya először 400.000$ ért cserélt gazdát, aztán utána ment tovább 4.6 millióért.

    Nézegettem NHL kártyákat is, mert nagy szerelmem az a sport. És ott is vannak hihetetlen kártyák. :)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák