Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    Évekig az volt a standard azon ment a sírás, hogy nincs meg 4Kban avg 60fps. Most megvan.

    Most másért megy a sírás. Minden csutkára húzva itt-ott nincs meg. Beesik az egyik játékban az egyik pályán a min 37re! Uristen. Vagy a kedvencem a ha minden tök értelmetlen dolgok is csutkára vannak húzva akkor 4Kn egy-egy játéknál kifut a 10GBramból.

    Én eközben kb ellenkezőjét tolom. Vígan játszok 4Kn! egy 1070TIvel! Kicsit utána megyek mit kell lehúzni, hogy meglegyen avgben az 55-60fps úgy hogy a lehető legkevésbé lehessen észrevenni és vidámság. Nem nincs hiányérzetem, hogy nincs maxon az "AA" 4Kn vagy nincs pl "hairworks". Sött lol jobban tetszik ha nincs hairworks. Az exodus pedig k*ra bejött. És ha megveszem a 3080at se fogom csutkára húzni az értelmetlen/láthatatlan csodákat. Fps miattt venném. Csak kéne még monitor (nem létezik kb) ami persze 4Ks, méretre 31-35"os (hagyományos arány nem 21:9) és tud 100hzt min. Meg egyértelműen allcore 5ghzre kell rántanom a 8700Kt vagy CPU limitem lesz ha viszont felrántom oda akkor tápot is kell cserélnem mert allcore 5ghznél a 8700K is zabál és kevés a 650W.

    Azt megértem megy a vinnyogás mert nem lehet kapni, főleg nem 270Kért. Meg, hogy egy kazán és zabál. De ez a minden ultran, godlikeon nem alkalma egy-egy címben a 4Kra nekem lol.

    anandtech tesztet várom, nekik hiszek, témát részemről lezártam.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák