Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    Üdv mindenkinek! Igazából véleményekre lennék kíváncsi! :)
    Történet a következő:
    Még idén február végén elcseréltem a steam accountomat egy sráccal. Az enyémen volt COD BO2,COD MW3,COD Ghosts, MOH 2010, és még egy-két kisebb játék. Úgy hirdettem meg, hogy egy BF4-re egy az egyben elcserélem. Ez meg is történt.
    Mostanság, mivel a bf szériában is eléggé csalódtam, gondoltam visszatérnék egy kicsit COD-ozni. Nézegettem a weben, 576-ban 5000-ért lett volna BO2. Gondolkodtam, eltelt 8 hónap, hátha a srác időközben megunta az accountomat. Megpróbálom felkeresni, hátha vissza tudom tőle vásárolni az egészet cakli-pakli és akkor nincs gond. El is kezdtem keresgetni az e-mailjeim között, meg a neten, hogy kinek is adtam el. A nagy nyomozásban rájöttem, hogy a hardveraprón cseréltem el egy sráccal. Meg is találtam a hirdetést amit akkor feltett: http://hardverapro.hu/apro/battlefield_4_cd_kulcs_kupon
    Erre cseréltem el vele anno az én accountomat. Igen ám, de rögtön arra lettem figyelmes (amire bizonyára ti is), hogy "KITILTVA" éktelenkedett a felirat. Elkezdtem hát mélyebbre ásni! Találtam egy ilyet is: https://plus.google.com/109524671658377561906/posts
    Idézem a tagot:
    "Ezen besírtam ! Ennyit ér a bőröd Sityu. Ezek szerint nem csak tőlem loptátok el a pénzt, hanem mástól is lopsz ! Ennyit ér a bőröd, nagyra tartod magad, csak nem tudom mire.. Ásd el magad. Te LOW"
    Ezek után felvettem a kapcsolatot azzal a sráccal aki jelentette a tagot (wowkocka18) a hardveraprón a "jelentsd a csalókat!" topikban.
    http://prohardver.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/hsz_16441-16441.html
    Kérdeztem tőle, hogy mi a helyzet és, hogy fizetett-e neki, meg hogy azért kérdezem mert velem pont egy ilyen BF4 kulcsot cserélt egy accra. Tehát ha akarok akkor nagyon ki tudok vele szúrni, ugyanis meg van a BO2 és a Ghosts DVD-je is. Természetesen a cdkulcs papírokkal egyetemben. Tehát ha akarok akkor nagyon ki tudok vele szúrni. Hát a válasz csak ennyi volt: "Ahogy bírsz szúrj ki vele. :) ;)"
    Még jó hogy nem küldtem el neki anno a dobozokat is. Azt mondta kifizeti a postát csak küldjem el a dobozokat. Én meg mondtam neki, hogy én nem megyek azért postára az tuti. :) De ezek után örülök, hogy nem tettem! Biztos kifizette volna...
    Mindezek után én most elindítottam a steam-nél egy "retrieve hijacked steam account" support ticketet és várom a választ :) Közben megpróbálkoztam a steamen belül is visszaszerezni az accountot, természetesen erről ő is kapott értesítést. Már írt is, hogy: "Remélem nem el tulajdonítani akarod?" Még nem írtam neki vissza semmit.
    Azért osztottam meg ezt itt mert szeretném tudni mások hogyan cselekedtek volna a helyemben. Én ezt teszem. Ezen már nem változtatok. Lehet, hogy nem jól döntöttem, de szerintem ennyit megérdemel egy megrögzött csaló! Szerintetek?

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák