Új hozzászólás Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    Sziasztok! Minél többet olvas a témában az ember, annál tájékozottabb, és bizonytalanabb is egyszerre...ennyit agyalni egy kütyün...
    Kb. 3 éve vettem rendkívül olcsón egy azt hiszem miband 3-t, majd szintén jó áron egy amazfit bip u-t kb. 2 éve. Mindét eszköz nekem tök jól működött/működik sportolgatás- (foci, kerékpár, néha úszás), pulzus-, alvás-, napi intenzitás monitorozásra, normális üzemidővel. Nem is értettem miért ezekhez drágább cucc. Aztán kollégánál megláttam xiaomi watch s1-t. Klassznak tűnt hogy bármilyen töltőre ráteszed, jónak tűnő üzemidő, nfc, stb. Gondoltam veszek ebből egy olcsóbb watch s1 acitve-t. De ahogy olvasom ennek nem olyan töltőcsatlakozója, mivel nem vagyok k&h-s, curve se lesz az életemben így az nfc-s fizetés se tűnik már érdekesnek (bár menő lett volna nyári estén a pultnak támaszkodva nem a telefonnal matatni), és lehet nem is annyira pontosak monitorozni.

    De ha már jött a gondolat az újítással kapcsolatban, szeretnék segítséget kérni. A fenti célokra, illetve spO2 alvás közbeni monitorozásra (kissé apnoés vagyok) keresek kütyüt. Fontos pontosabb monitorozás, a jó üzemidő (legyen meg az 1 hét aktív használattal), és az ár, mivel kb. 3 évre tervezem a használatot. Szóval eddig Amazfit GTS3/GTS 4 mini, GTR 3 PRO-kat, illetve Xiaomi watch s1/s1 active körül nézegettem. Ne legyen túl sportos, se túl csicsa, a csuklóm sem olyan vastag tehát a tányért se szeretnék. Az amazfitnek nekem szimpi az alkalmazása, illetve az óra magyar menüje. (Bár nem szempont, de az órás telefonálásban is lehet látnék fantáziát, mert az autómban nincs kihangosító, és a városi bringázásnál is jól jöhetne néha, ha nem kellene megállni, elő vakargatni a telefont).
    A lélektani határ 60e Ft körül (ideálisabb nekem a max. 50k).
    Mit ajánlanátok a kicsit hosszú, és összevissza igényeimhez? :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák