Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz b. #79995 üzenetére

    Eladáskor az árat "kitalálni" Magyarországon, talán az egyik legnehezebb. Az utolsó árát figyelembe véve (ami 500 ezer volt), én is hasonló árat mondanék, csakhogy a forint olyan mértékben inflálódik, hogy inkább Gabor970 450 ezer forintos részével értek egyet.
    Viszont a vevő ezt nem fogja kifizetni, mert ő is az utolsó aktuális árat fogja nézni.

    A két éve vett 65-ös Hz2000 tévém, ami akkor, 1 millió volt és annak a tévének nincs párja képminőségben mert még az LZ2000 tévém sem lett jobb, ha meghirdetném (amit nem fogok), vajon kifizetné ki érte, amit ténylegesen ér? Nyilván senki, mert ezt a tévét 1.5 millió alatt senki nem vihetné el tőlem a már-már wc papír szintű forint értékét figyelembe véve és azt, hogy az LZ2000 65-ös most 1.2-1.5 újonnan. De a Panasonic (is) mindenen spórólt most, kezdve a ronda háttérvilágítás nélküli távirányítóval, a tv hallhatóan rosszabb hangjával, a menürendszer még otrombább és áttekintettelenebb lett és mint írtam képminnőségben nem tudja "megverni" az Lz sem a Hz-t. Közel van, de a Hz mégis jobb.

    Szóval, nehéz kérdés az eladás, nagyon remélem, hogy még jó sokáig tudom használni a Hz2000 tévémet, de legalább addig, amíg azt nem mondom valamelyik típusra, hogy ez tényleg jobb.

Új hozzászólás Aktív témák