Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Srácok, nem tudom, hogy az alábbi fogalom az én problémámra való-e, sejtésem szerint igen, de mielőtt ezen a procedúrába belevágnék, érdekelne egy rutinosabb topiktárs véleménye.

    Még bőven az egyik itthoni webshopból rendeltem egy karácsonyi ajándékot, ami nem jött meg azóta sem, folyamatosan "fizetve" státuszú, decemberben telefonon töröltettem a megrendelést és a pénz visszatérítését kértem, mivel karácsonyi ajándék volt a terv és nem akartam tovább várni, megvettem máshonnan, mielőtt mindenütt elfogyott volna. Azóta számtalan telefon, meg egy meg nem válaszolt e-mail, kb egy hónapja. Nem egy nagy értékű termék, 10 ezer Ft alatti vételár, de én azért szeretném visszakapni a pénzemet. A magyarázat az, hogy valószínűleg elkallódott a csomagom, és keresik. Hát keressék, ez engem nem érdekel, nekem a pénzem kell.

    Mivel ekkora összeggel nyilván nem fogok bíróságra menni, azt tervezem, hogy az OTP-től kérek chargeback-et. Nyilván, mielőtt ennek nekiállok, mindent megragadok hogy még ez előtt visszaszerezzem a pénzem, holnap egy tértis levelet adok fel a webshopnak, de azt minimum 30 napig pihentetik, mielőtt bármi választ kapnék, a chargeback meg határidós, talán 120 nap, szóval abból se kéne kifutni.

    Vélemény a fentiekről? Mivel ez OTP topik, itt inkább a chargeback-kel kapcsolatban érdekelne a dolog. :R Amúgy eddig ilyet még nem b*sztam, pedig rendszeresen vásárolok webshopokból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák