Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    válasz Har_melin #21576 üzenetére

    PoB-ban meglátjuk mennyit fog ez jelenteni. :) Most visszavettem 9-es lvl-re a Cyclonet, itt van nagyjából annyi added phys dmg, mint ami a 3.8-ban várható. 350k sDPS + Impale, Pulveriseal és Increased AoE-vel Nagyjából ennyivel vigan futottam T16-os mapokat a slayerrel (és öltem guardianokat is), annak pedig gyengébb az Impaleje. :P Szóval nem temetném egyelőre.

    A PoB link a változtatásokkal: [link]

    A lényege, hogy kivettem a Poachers Markot. Helyette a gyűrűkre resistek és added phys dmg megy. Van Blood Rage, az generálja ezúttal a frenzyt. Van Punishment a Poachers helyett. Ez a kettő elég jól kompenzálja a Cyclone dmg veszteségét. Ascendancyban meg annyit változtattam, hogy Inspirational helyett Conqueror. Jobb lesz vele a védelem, és a Blood Rage miatt van extra +2% life regen. A banner nem lesz ingyenes, szóval lehet dönteni, hogy War Banner vagy Flesh and Stone, kinek-kinek izlés szerint. :P A skill gemek levelinghez:

    4 ancestral protector, blood and sand, infused channeling, molten shell
    10 shield charge
    16 enduring cry, herald of purity, blood rage, flesh and stone, cold snap
    18 melee physical dmg
    24 vulnerability, punishment
    28 cyclone
    31 pulverise, fortify, impale, blasphemy, increased duration
    38 brutality, increased AoE, CWDT

    Cyclone Lvl28-tól használható, hogy addig mivel megyünk, az egy jó kérdés. Egy Molten Strikeot nem tartok hülye ötletnek, de ha van bármi egyéb javaslat, akkor ne tartsátok magatokban. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák