Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    Nem tudom érinti e a nerfhammer, de elkészült az első úgymond saját buildem, mely FAST AF raiderének átdolgozott kiadása, dex stacking hollow palm cyclone slayer lett belőle. ;]

    Előnye: egész gyors érzésre, bár nem egy raider, de kellemes 5 frenzy charge mellett, azért választottam, mert tankosabbnak érzem főleg 4 laborral. Hátránya: be-be csúszik némi halál, nem egy betonfal, és flaska kell a resisthez.

    Ajánlom annak, aki nem szereti az agyon bonyolitott buildeket, nem bánja, ha néha-néha meg megborul, viszont gyorsan, olcsón, hatékonyan akar haladni.

    Főbb paraméterek reálisan lvl 95-ön:
    Szigorúan full uniqe, 4.5k life, özön life leech, mapon csak csavarunk végig, bossokra ésszel kell elsütni a boost DPS-t, 22% block mutatóba, mellé 75-80% körüli phys dam red és 95 % körüli spell suppress, egy jewel 0.25% dam/manával megoldja a pörgés gondot, igény esetén egy red nightmare jó helyre berakva ad 3 endut, rotgut flaskával van onslaught, van phasing, nem stunnolják, sima vérzés nem gyikolja, 3m clear- 5,5 m Boss DPS persze akkor, ha mindent rázuditunk az ellenre, de ezek nélkül is jó, a sebzése, simán elég laza T16 ra.
    Fő tulkok ellen meg lehet próbálni a maimot kivenni és akkor egy immortal call életet menthet.Többet beleölni awa gemek, flaska szerintem felesleges, de arra hogy meginduljon az emberfia bőven jó, 3 piros/1 zöldet mindkét tárgyon könnyebb kihozni veszteség nélkül, de ezt már nem szerkesztgettem át.

    Egy alap wildwrap egy 5 linkes proféciával, egy hp jewel, két értelmesebbb gyürü, egy amu, egy türhető dexes cipő, azt had szóljon és lehet vele farmolni, arra használva amire való, némi kompromisszummal, faaék egyszerűen, olcsón eljutni T10 felé szinte helyből. :U
    enjoy: [link]

    [ Szerkesztve ]

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák