Új hozzászólás Aktív témák

  • #20844032

    törölt tag

    válasz rx8pencz #101218 üzenetére

    Jobb azzal nem szívni. Ha kakás behúzni az utp-t, akkor lehet még próbálkozni powerline adapterrel is. Nekem évekig úgy mentek a másik lakásomban a konzolok hasonló okokból, hibátlanul. Csak ahhoz nem árt ismerni a ház fáziskötéseit (vagy webshopról venni, és akkor van 14 napod kísérletezni vele :DDD ).

    jaroslav:
    >Érdekes a véleményed, és nem kizárt, hogy ebbe az irányba mennek el a dolgok, de az szerintem biztos, hogy jó néhány jó éve van még a slim-nek.
    Biztos. Persze. Sajnos az AMD sem fejleszt olyan fénysebességgel, hogy olyan gyorsan lehetne kiadni a konzolokat. Bár még egy hasonló polaris/vega alapokon, jobb cpu-val megkent gépet viszonylag hamar össze lehetne foltozni, de erre a közeljövőben nem sok esély lenne, meg a sony nagyon belőtte magának ezt a 400dodós küszöböt, gyak. minden erre van felépítve. Úgylátszik ebben látták meg a tutit. A számok egyelőre le is igazolják.
    Másik: itt többször beakadni látom ezt a cpulimitet, mint az fps nagy gátja. Hát ez igaz is. A cpu intenzív játékokban. Kicsit félrevitte a közvélekedést a df elemzése a U4 kapcsán, de a játékok zöme nem U4. Még csak nem is frostbite. De ha megnézzük azokat a játékokat, amikben ma már elérhető a higher framerate, azért jóval nagyobb az fps gap attól, amit szimplán az a pár százalékos cpu órajel sejtetne. Mindezt úgy, hogy közben még szebb is. Az persze továbbra is kérdés, hogy mennyire lesz ez használva. A 4K terjedést nem értem. Nem a tévéadásnak kell eladnia a 4k tévét, hanem a pro-nak. És ahogy nézem el is adja. Aki vett pro-t, az vagy vett 4k tévét, vagy tervezi. Szal beütni látszik ez is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák