Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz WhiteWalker #118393 üzenetére

    Akkor neked biztos külön csatornád volt náluk, nem úgy mint nekünk. :) Pláne a wifis állításod vicces. :)

    Nem kell elnézést kérned, nem taposol senki lelkébe, csak magadból csinálsz hülyét, mert amit mondasz, azok a dolgok nem igazak... :))

    Valaki már javasolta, toljad boxon, ha úgy érzed, hogy az jobb. :C

    (#118392) Moby: 120-as netem van, egyetlen egyszer töltöttem ~100 mbps-kel boxszal, a többiben 30 és 50 között. Arról nem beszélve, hogy képes volt néhány száz mb-os appokon 10 percet gondolkodni, mire sikerült letölteni. A store lassú, laggol, bár ez nem a net miatt.

    Nemrég óta van PS-em, és rájöttem, hogy a store itt még gázabb a gépen, mint boxon, legalábbis az az idő, míg hajlandó betölteni az elején, de a webes felület speciel szerintem kényelmesebb és jóval stabilabb mint az ms-é. Sokat szoktam böngészni a store-ot, szóval napjában minimum 1x ránézek, de inkább többször, és úgy mondom ezt.

    PS-en sem full sebességgel töltök, de 80-100 az alja (nekem), ha újraindítom a letöltést, akkor maxon jön. Tudom, hogy nem hibátlan itt a rendszer, és van amiben gyengébb mint az ms store, de emiatt kijelenteni, hogy az bezzeg tökéletes... az egyszerűen nem igaz, sőt, összességében szerintem az psn használhatóbb a mindennapok során (legalábbis számomra) és gyorsabb is. Aki nem hiszi, meg akinek annyira nem tetszik, arra tényleg nem tudok mást mondani, minthogy vegyen egy boxot és majd rájön...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák