Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Hozzáadtam a UK accomhoz a hazai bankkártyát de megmondom őszintén nem szívesen tartanám ott (főleg hogy ez nem a virtuális) és abban sem vagyok biztos hogy van értelme neki.
    Eddig mindig vettem feltöltőkártyát és abból vásároltam maximum maradt némi töredék fontom a profilon. Igazából egy kártyának van értelme a profilhoz így - én maximum akkor látom értelmét ha a töredékfontokhoz hozzá lehetne adni kártyáról némi aprót a Walletba és utána le lehetne nullázni a Wallet tartalmát.

    Valamint elvileg a profilhoz hozzá lehetne adni a Paypal fiókot nálam ez eddig nem sikerült ez másnak így van vagy valamit én ronthatok el? Lehet hogy azért nem tetszik a Paypal hozzáadás a rendszernek mert az is a Virtuális MasterCardhoz van rendelve vagy az a gond hogy a Virtuális kártyán nincs egyenleg míg a Fizikai kártyán van?

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák