Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz WhiteWalker #124860 üzenetére

    Nem veled van a gond, valóban nem lett sajnos egy nagy eresztés gameplay terén. Sztori miatt érdemes kitolni, és persze nagyon szép, de néha tényleg elég unalmas tud lenni.

    (#124874) Moby: nem csak szerintem csúszott le az a sorozat. viták megelőzése érdekében, igen, a cod is lecsúszott, csak az már jóval régebb óta. :D Akkor használjátok, mondtam, hogy látom azt a réteget, akinek vonzó lehet, bár szerintem nekik sem jó, de vonzónak vonzó a választék, legfeljebb legközelebb már nem fizettek érte. Ha meg valaki örömét leli benne, örülök neki. Ennek ellenére még mindig azt állítom, hogy nem hogy csodát nem érdemes várni tőle, de még csak igazán jó játékokat sem. Egy casual rétegnek szól, pénzügyileg esetleg nekik éri meg, bár az sem minden esetben. Olyannak viszont aki nem először látja ezeket a címeket, tud úgy általában interneten keresni a használtpiacon, ez csak egy vonzónak tűnő, ám valójában teljesen felesleges pénzkidobás.
    Ha tévedek, szóljatok nyugodtan, ha van itt olyan, aki játszott több olyan címmel is folyamatosan az elmúlt évben, ami boxon és pc-n ea illetve origin accesen elérhető, és esze ágában sem volna eladni őket, ha lemezesen volnának meg neki, mert annyira tetszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák