Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    Kiss érdekesség!

    Játszom a Call of Duty: WWII-vel, PS4 Pro & XOne X konzolon is, ezért gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat. (Mind a 2 konzol vezetékes módon csatlakozik egy gigabites routerhez, amin gigabytes digi internet van)

    Miért játszom mind a két konzolon? PS4-en nagyobb a játékos bázis, XONE X-en pedig szebb a játék, és:

    - Xbox One X-en gyorsabb a menü (főleg a fegyver testreszabásnál érezhető)
    - Xbox One X-en gyorsabban tölt a játék
    - Xbox One X-en szebb a játék (nagyobb felbontású textúrák, és nagyobb felbontásban fut a játék)
    - Xbox One X-en jobb a latency, igen érezhetően! Ha először Xbox-on játszom majd utána PS4-en sokkal hamarabb felengedem a ravaszt mert érzésre ilyenkor Xbox-on már meghall az ellenfelem. PS4-en pedig nem és folyamatosan megszívom (egyforma rankon vagyok mind a két konzolon , ugyan az a fegyver, ugyan olyan dolgokkal felszerelve, ugyan az a perk)

    PS4-en egyelőre többször találkoztam egér + billentyűzet kiegészítővel játszó emberrel , ami számomra rontja a játék élményt (49 - 2 stat..., részemről ment a report azonnal! ?? Kill cam és már is látszik a mozgás...)

    Nincs fanboy faktor, egyszerűen PS4-en hamarabb jönnek a pályák (30 nappal), és a nagyobb játékosszám miatt ennek is megvan az értelme. De az biztos, hogy Xbox-on élvezhetőbb a multiplayer.

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák