Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    No, akkor már sokan toljuk együtt, rájött valaki, hogyan lehet a hangot beállítani normálisan, nekem némelyik párbeszéd nagyon halk. Mondta itt valaki, hogy valamelyik streamelő is ezzel küzdött, és beállította. A játékban nekem csak sztero ki vagy be van. Ps menüjébe se találtam semmi olyat ahol a 3d hangzást ki lehetne kapcsolni.

    Más tudtam, hogy hülyeséget csináltam, nem a God of War 4-el kellett volna kezdenem a Ps4-es pályafutásomat, lehúztam pár demót (Resi 7, Nier, Final Fantasy stb..), háát egyik se győzött meg. Félek ez így lesz sok cím esetén, hogy ilyen kaliberű játék után az ember csak legyint a régebbi címekre :O Azért remélem egy Witcher III, UNcharted 4, Horizont Zero Dawn, vagy egy Dark Souls 3 nem okoz majd csalódást.

    30z.Samu: El se tudom képzelni milyen lehet pro-n a játék. Slimen is lefolyik a képernyőről, 7-8 óránál járok kb, nekem 2%-ot mutatt a játék, ennyit haladtam benne. Tudom az okát, pl.: tegnap egy hídnak nézegettem percekig a tartó láncát, nem akartam elhinni Ps3 után, hogy ezt így meg lehet csinálni egy játékban.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák