Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz Def26 #16124 üzenetére

    Ma nem játszottam sokat, de ma tűrhető volt. Ha nem ismerném a háttérsztorit és nem tudnám / tapasztaltam volna már eddig is amit, azt mondanám, hogy jó volt ma..
    BF3 és Bad Company 2 is pont ilyen trágy volt. Van egy olyan érzésem, hogy amint megemelnék emberi értékre (mondjuk úgy 60 a minimum de inkább a 100 mert van még loss is stb..) a híresen jó és hatékony frostbite vagy összerottyana ahogy van, vagy a gép esne térdre amin fut.
    Kicsit közelebbről vizsgálva mit nyújt ez a motor? Semmit, nulla... miben több, mint akár a szennyes CoD -é? Szebb a grafika jó oké, mert újabb a motor. Ez még csak minimum elvárásnak is soványka.. Ja ott a LEVOLUTION ami szó szerint előre lescript történés de porszemről atomról atomra mindig ugyanúgy törik robban minden. JAH és persze emellett azt fps leesik kb. 5 -re de akkor jószívű voltam és négyzetre emeltem a valós értéket. Egy trágya az egész fejlesztőcsapat, az egész kiadó, az egész motor, az egész netcode, MINDEN. (de ezt nálam szebben és türelmesebben elmondja a csávó a videókban amit linkeltél)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák