Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Mint kezdő PS-es azoknak, akik fontolgatják, gondolgatják a konzolt:

    Nos megérte visszatérni konzolra. Inkább PC játékos voltam, de az utóbbi időben a sok beállítgatás meg nyavaják az őrületbe kergettek, mire beállítottam mindent klasszul addigra a kedvem is elment a játéktól. Most ismét konzolon (előzőleg egy X360 volt, ezért MS felé húzódtam inkább kontroller miatt), szerintem az elmúlt 2 évben nem játszottam annyit, mint most 2 hét alatt, egyszerűen remek :D

    - 7216B: amennyire mondogatja mindenki, hogy mennyire halk, háát, határeset, asztali pc-m halkabb. Ettől függetlenül ezen ne múljon senkinek se, hogy halkabb vagy hangosabb modellt vesz, nem sugárhajtóművek ezek. Játék közben amúgy is van valami hangkeltő, az hangosabb bőven. Teteje kb langyos, nem mondanám vészesnek.
    - Kontroller: teljesen megszokható, nem fárasztja a kezem, mint pár X-es írja, bár egy One kontrollerhez képest gagyibbnak tűnt. Összességében jópofa, teljesen ok. Tölthetőség a kis akku ellenére is plusz pont, praktikus.
    - PS Store: tetszik, hogy az ingyenes játékokhoz nem kell Plus előfizu. Nem tetszik, hogy az ingyenesen bezsebelt havi játékokhoz kell előfizu, hogy játsszunk velük.

    Bánom-e, hogy nem spóroltam kb 30k-t és vettem volna Slim-et? Nekem fontos a grafika, még, ha csak minimálisan jobbak a textúrák akkor is. Gyűlölöm a csúnya textúrákat, ha az élsimítás nem létezik, recés valami széle stb. Videók alapján ez kijön 1080p-ben is, szóval inkább most, mint 1 hónap múlva emésszem magam (ettől függetlenül, akit nem zavar ez simán elég lehet egy slim is). 3 év még biztos van ebben a konzolban, játékok szépek, szerintem még a piac is most kezd beindulni, annyi király játék jött idén, ahogy átfutottam.

    .

Új hozzászólás Aktív témák