Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Azt el is felejtettem reggel a Nier véleményező kommentembe leírni, hogy milyen szájízzel tettem le a kontrollert mikor végeztem. De leírom, mert szerintem vicces, de csak az olvassa el aki tényleg vegigjatszotta E ending-ig, mert nagyon spoileres.

    Szóval, lement a D ending, majd következett az E, a credits résszel. És hallottam valamit, hogy van ilyen is a játékban, de azt se tudtam mikor, szóval csak annyit, hogy van. Elkezdtem lőni a betűket, próbálgattam, nyomtam, meghaltam, állandóan. Erre a játék feltesz kérdéseket, nehéz e? Feladom e? Kell e segítség? Nyomtam ki mindet állandóan, próbálkoztam. Már örültem, ha egy checkpont-tól kellett folytatni, nem elölről. Mikor meghaltam, nyomtam ki a valaszokat, nem, nem, folytatni akarom. Nos ezzel kb egy órát baszakodtam. Mikor beletorődtem, hogy ez nekem sok. Kerdezi a gép, hogy kell e segítség? Nyomom, kell. Azt hittem, hogy ezzel elbukom a feladatot. És tökre mérges voltam, hogy nem sikerült (egyedül). Aztán megkaptam a segítséget, de akkorra már olyan mérges és csalódott voltam, hogy a cinematic után, mikor a pod kérdezi, hogy akarok e segíteni másoknak, nyomtam, hogy oké, igen, igen, igen, igen....el se olvastam mit ír, csak én segíteni akarok.. És amikor bejött a menü, és elkezdtek eltűnni a dolgok... Azt az érzést gyerekek. Több mint egy óra próbálkozás után, alapjaraton már full ideg voltam, és elkeseredett.. Gondolom tudtok tippelni, hogy mit éreztem.

    Gyors kapcsoltam, PS+ os menteseket megnéztem, letöltöttem abban a pillanatban. Vesztek el dolgok, de legalább nem minden. Ma délután néztem csak meg, hogy mikori az utolsó mentés.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák