Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Mrdevil #187841 üzenetére

    Az Ubi az Origins után nagyon jó irányba indult el, sőt, megkockáztatom, hogy az Origins volt ennek az első fecskéje, bár én a korábbi darabokkal nem is játszottam, szóval ez erősen szubjektív.

    Aki szereti a történelmet, pláne a görögöt, mitológiáról nem is beszélve, annak örök élmény marad a játék, mondom, írom ezt úgy, hogy a mitológiai vonások ellenére a God of war 4 viszont konstans csalódás, de ez részint annak köszönhető, hogy a nagy hype miatt magasak voltak az elvárásaim.

    Akinek meg az Odyssey nehéz, az elképzelhető, hogy nem találta meg a nehézségi fog beállításának lehetőségét, mert easy fokozaton szerintem csak az van rákényszerülve, hogy xp, drachma vagy egyéb boostot vegyen, akinek a képességeivel probléma van, vagy véletlenül háttal ült a monitor elé.

     

    Az Origins vmi újnak a kezdő szárnypróbálgatása volt, ami tovább fejlődött az Odysseyben és az Ubit ismerve az az 1 milliós kérdés, hogy tudnak, mernek-e továbbra is progresszívek lenni, vagy maradnak a már jól bevált rókabőrös vonalon, lásd új FC, amitől kiült az ember arcára a wtf.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák