Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz malphitee #19785 üzenetére

    Azt nyilván nem lehet elvárni, hogy bármilyen játék bármilyen részletességgel 1080p/60fps legyen. Egyrészt idővel többet hoznak ki a gépből, másrészt viszont az adott szinten ahogy épp megértik, fejlesztői döntés hogy mihez ragaszkodnak, 30/60 fps, milyen felbontáson, esetleg ezekben gyengébb de grafikailag összetettebbet akarnak elkészíteni? azzal nincs baj hogy ha egy cím 900p/30fps pl, ha ez áll jól a játéknak. Egy fps-nél fontosabb a felbontás mint egy kalandjátéknál. Ami gond, hogy egy autós játéknál inkább több teret akarnak részletesebb auto modellekkel mintsem 60 fps-t, ami szerintem alap lenne, nem is kérdés hogy lejjebb mehetnek e...

    Pc-n nyilván szebb eredmény érhető el, ha leprogramozták és megvan hozzá a vas. Csak videokártyára 2x annyit tudsz költeni (lassan 3x) mint a ps4re összesen. Vagy beteszed sli-be többször is... :)

    Amúgy szerintem rendben van a ps4 hwja ezért a pénzért, már most is szépek rá a játékok és innen csak jobb lesz. Én az ai és hasonlók fejlődésére várok, ami ha minden igaz még jópár (2-3) év mire játékokba kerül, mert kb egy új szakmát teremt teljesen új megközelítésben.

Új hozzászólás Aktív témák