Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    Ez a Days Gone eszméletlen. Kb 40 órám van a játékban még mindig nincs vége közel sem... Sőt! Azt kell mondanom hogy akinek bejön ez a világvége utáni hangulat apokaliptikus világ tetszett a last of us bejön ez a mad max- es rosszfius motoros téma az semmiképpen se hagyja ki. Féltem anno hogy egy ilyen játék open world kategóriában a RDR2 mellett ugyan mit is szeretne. Még a RDR2 vel úgy voltam hogy nehezen emesztettem meg szép volt szép volt sokaig tartott de biztos hogy 3 évig elő nem veszem,addig ezt le sem tudom tenni abba sem akarom hagyni. Tegnap még a végére sem értem de már az újbóli végigjátszáson gondolkodtam.
    A világ amit alkodtak a készítők eszméletlenül jól sikerült. Teljesen besszippant. Valtozatosak a helyszínek. A küldetések sem ismetlik egymást a történet nagyon rendben van. Semmit sem erőltet a játék rád. Nincs motorozz a térkép egyik feléből a másikba aztán amit onnan hoztál vidd vissza az ellenkező felébe hogy ezzel toljuk ki a játékidőt. Semmi! A craft a fejlődési rendszer is nagyon okos es rendben van. A hordák látványa meg ahogy vonulnak és adott esetben szembe szállsz velük, libabőr,de ellenkező esetben akár 3 fertőzött is meg tud úgy lepni hogy komolyan harcolnod kell a túlélésért. Nem is beszélve a bandakrol szektáról illetve a ravasz úton allókról. Magyar nyelv pedig csak hab a tortán.
    Contra viszont hogy slimen (pedig én tényleg nem vagyok egy tech guru csak alap játékos) iszonyat laggol. Már már elviselhetetlenül néhol. Ha ez mellett el tudsz menni akkor nagyon kellemes órákat fog okozni és szerintem biztosan maradandót alkot.

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák