Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    State of Play

    Érdekes, hogy az Arise: A Simple Story-t senki nem említette. Nekem nagyon tetszik már most, ezután a trailer után. Journey-t juttatta eszembe.

    Death Stranding limitált PS4. Jó, hogy lesz. Én máshogy festettem volna le a gépet, a kontroller meg "arany", mert az aranynak jelentősége lesz ugye a játékban. Én tuti nem mozdulnék rá ilyen gépre, csak azért mert várom a játékot. Azért ehhez már tényleg fanatikusnak kell lenni.

    The Last of Us Part II
    Én nem vagyok annyira bezsongva miatta. Mármint nem az, hogy ne érdekelne, vagy ne venném meg első nap. Inkább arról van szó, hogy ez egy Naughty Dog játék. Ez jó lesz. Ezen nem kell izgulni. Megjelenik, végigjátsszuk és élvezni fogjuk. Egyébként igen szépen néz ki a trailer alapján, de ez várható is volt tőlük.

    MediEvil
    Ezt miért várja mindenki?! Én nem igazán ismerem. Emlékszem rá, régebbről, gamer magazinokból, de ez mitől ilyen kult játék ez? Vagy nem az?

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák