Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Moby #227160 üzenetére

    Hogyne hoznád: ha valaki nem úgy csinálja, ahogy te, az: patikamérlegezik, annak műnyag vacak, az kényszeresen fillérb.szik, annak 120. használati eszköz a hótfelesleges időelb.szásra. Nem.
    Miért teszem fel a kérdést? Mert a megnyilvánulásodból az jött le, hogy csak ezt a két végletet ismered: a romantikus lángolásodat (sokkal inkább illik rád ez a szó, mint az én elgondolásomra :D) a kedvesed iránt, vagy a nihilt.
    Hidd el, megható, ahogy érte aggódsz, de mivel itt is csak az azonnali fogyasztás jótékony hatásában (valóban karitatív területen sokkal heléynvalóbb lenne), vagy a kiváró fogyasztók által okozott apokalipszisben tudsz gondolkozni (és utána megkérdezed, miért te kaptad a középutakra vonatkozó kérdést...), számodra tényleg feszítő lehet a minél korábbi vásárlás.
    Én tisztában vagyok azzal, hogy sokfélék vagyunk, sajna szemellenződ azt sem engedte láttatni, mikor utaltam rá, hogy az early adopter-ek szükségesek a további fejlesztésekhez. Így az sem fog gondot okozni, ha az én szubjektív véleményem inkább 'hasznos idiótáknak' látja őket (ettől még csak akkor, és annak lesznek azok, aki ezt elhiszi), és később, tudatosabban lépek.
    hombre: Xbox-on a gépet és rutiontalanul egy db játékot (Halo1) vettem meg 2eFt-ért + 1db kontrollert, majd a 360-hoz a Kinect-et 14-ért bontatlanul apróról + 1db kontrollert, minden más ingyen volt (igaz egy- egy módosítás fél játéknyi árán) ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák