Új hozzászólás Aktív témák

  • syler123

    veterán

    válasz saelin #229304 üzenetére

    ;]

    Mondja bárki hogy nem irritáló feje van, és nem csak a fejmérete miatt. Sok játékkal játszottam már, de ilyen ritkán volt hogy irritál a főhős. Azért ma is szenvedtem egy kicsit a játékkal, de lehet ahhoz túl hosszú hogy végigjátsszam, csak ha tényleg nincs más (most nincs, mert az Uncharted 4-et nem akarom addig végigtolni, amíg a collection-ön nem mentem végig).

    A nehézséget meg megint csak nem értették meg sokan, hogy miért nem jön be. Nem azért mert nehéz, hanem amikor önhibámon kívül halok meg. Van az elején az a dög, ami sziklákat dobál, elugrok, közelemben sincs semmi, de az életet levonja folyamatosan, mintha telibe talált volna.
    GOW-ban végigmentem a valkyrie-ökön, az nehéz volt, de jól volt leprogramozva, ha meghaltam, saját magam miatt haltam meg, mert rosszul időzítettem a védekezést vagy a támadást stb, volt hogy huszadjára sikerült, de akkor sem húzott fel. Itt vörös a fejem, amikor a játék miatt halok meg (már a 2. után izzik a fejem), önhibámon kívül.
    Ezt a részt érdemes lenne felvennem, de PS4-ben amelyik játék nem támogatja, nem tudok rögzíteni. Látszik az egészen, hogy nem vagyok béna mégis halállal végződik. De majd belenézek a végigjátszásokba, annyit már láttam, hogy nekem sokkal kevesebbet sebez a nyíl, mint másoknak a videókból, valószínűleg azt is kellene fejlesztenem, mert amikor nekem 30-at von le, a videókban 300-at.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák