Új hozzászólás Aktív témák

  • Frod

    addikt

    Tegnap megvolt az első próbakör Anthem a cimborákkal...
    Addig oké, hogy mindenki utálja, de gondoltam nem lett akkora átütő siker, meg unalmas a világa nekik és azért - valamint 2e volt lemezesen, szóval nem rizikóztam nagyot.
    Na de, hogy a megjelenés után majd 1 évvel még mindig random crash-sel, partiból kivág, random hibakód a városban mászkálás közben az teljesítmény :DDD

    A gunplay egyébként nagyon fun, a repkedés az fantasztikus, a sztori és a karakterek eddig teljesen laposak, de erre fel voltam készülve, annyira nem is érdekel. Viszont a menüje, ahogyan ki kell választani a missziót, stb a Destiny2 után maga a káosz.
    Első benyomásnak hirtelen ennyi, de azért folytatnám már, bár ajánlani még nem fogom :)

    A másik karácsonyi élménybeszámolóm a The Evil Within lenne.
    Nem vagyok nagyon survival horror spíler, az újkori Silent Hill-ek voltak meg, az RE5, meg a Dead Space széria, bár mindig is úgy gondoltam ezek már casual élményt adnak, nem az az igazi régi motoros s.h. - ennek ellenére imádom az első két részét. Na most a tavaly pörgetett játékaim között ez nekem simán toplistás! Az elején szokni kellett a sajátos mechanizmusait, de fantasztikusan jó élmény volt egy ilyen címet is kipróbálni. (2. nehézségi szint - nulla upgrade, szerintem máshogy nem is érdemes elsőre játszani) A folytatás már bezsebelve, utána pedig jöhet az RE2-3 remaster.
    Akciósan ~1800Ft körül szokott lenni, erősen tudom javasolni!

    Do you see the white shadow?

Új hozzászólás Aktív témák