Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Miután pénteken írtam, hogy elegem van a R6:Siege-ből, hazaérve beletettem még egy cirka 10 órát péntek (délután, este), szombat hajnalba ( hajnali 3-ig nyomtam). Aztán valahogy ez sok is volt. Kicsit megcsömörlöttem (de nem végleg, szerdán elvileg jön a BattlePass) Így szombatra beugrott a GRIS, vasárnap meg felnéztem a store-ba.

    Megint olyan játékot vettem, amivel itt valószínűleg rajtam kívül jó ha egy ember játszott. (sp8787) :) Nagy volt a vacilla, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order vagy a Nascar Heat 4 legyen e a választott. De végül az utóbbit vettem meg. Kisfiam is csípi a Nascar-t, így legalább ő is tud vele játszani. Vásárlás előtt kicsit olvasgattam róla, és fejlődött az évek alatt, videók alapján meg elég pofás is lett. Vagyis inkább egy Nascar játékhoz képest már tökre elfogadható. Viszont, a játék legeslegnagyobb baja is ehhez köthető. Még Pro-n is előfordulnak framerate gondok. És ebben az a legcsúnyább, hogy tavaly szeptemberben jelent meg, és még nem patchelték ki ezt belőle. :(

    Egyébként laikusoknak úgy tudnám jól összefoglalni, hogy ez a Nascar játékok WRC 8 játéka. Ha a Dirt rally a rali játékok "csúcsa", Nascar-ral pedig jóformán csak az iRacing-ben lehet szimulációt játszani, akkor ez a kellemes arcade kategória.

    Ami számomra a legnagyobb pozitívum, hogy rengeteg beállítási lehetőség van. És ezek nagyon hasznosak, logikusak. Nehézség, vezetési segítség, ellenfelek viselkedése. Nagyon aprólékosan be lehet állítani egy kellemes versenyzési élményt, ahogy nekünk jó.
    Viszont hülyeség, hogy van a Quick Race menü alatt és a Career menü alatt is külön beállítás menü erre, de a kettő ugyan az. :( Ez normál esetben nem gond. De míg én a Careert nyomom némi kihívással, addig a fiam Quick Race-eket nyom, na és a két beállítást mindig át kell állítani.
    A másik pozitívum, hogy a játék minden szinten képes kihívás elé állítani. Nincs az, hogy easy-re állítod, és körökkel nyered a versenyt. És ez szerintem tök ritka. De itt jól meg van csinálva. Tudja hozni alacsonyabb szinten is azt az élményt, hogy pack-ben autózol. Egyszerre akár hárman, négyen, egymás mellett.

    Egyébként a framerate gondot leszámítva, egy kellemes arcade móka. Még minden a fizikát nem próbáltam ki, minden vezetési segítséget kikapcsolva. Viszont Atlanta a játékban is ugyan olyan huplis, mint a verseny onboard-jait elnézve. Szóval lehet, hogy lézerscannelt pályákról van szó.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák