Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    A Szünetben sikerült végére érni a World War Z-nek.
    Összességében egy elég kellemes co-op zombi hentelde.

    Nem régiben volt leárazva, plus-sal 4500ft-ot szerintem simán megért, de többet nem!
    Először a pozitívumok:
    A legfontosabb, hogy a zombikat nagyon jó irtani! Tehát a játék lényegét nagyon jól meg is valósították! Szakadnak a testrészek, roncsolódnak, hullnak szépen cafatokra, ahogy azt a zombiktól elvárnánk.
    És ahogy a zombi hordák özönlenek, az tényleg nagyon látványos, sokszor tátott szájjal néztem, hogy most milesz. Legalább youtube-on érdemes megnézni azokat a játék jeleneteket, meg az a zúzást ami akkor megy!
    Már ez önmagában elviszi a játékot a hátán.
    Grafikai szempontból szerintem nincs ok panaszra. Sőt, a legtöbb a pálya nem is az, hogy jól néz ki, de nagyon hangulatosan van megcsinálva. Bár átvittük, és eléggé elege is lett a társaságnak belőle, de én azért titkon vissza vágyok még 1-2 pályára.

    De ehhez tényleg kell legalább még +2 fő, a botok egész jól megvannak csinálva. Mikor csak hárman voltunk (direkt csak privátban) egy botot tesz be mellénk, aki azonnal szalad felszedni minket, vagy leszedni rólunk a dögöket. Csak a nehezebb pályákon volt mínuszos, ahol már nem mindegy ki hol áll, vagy éppen ki hova szaladgál.

    Na akkor a negatívumokhoz el is értünk:
    A pályákon nem igazán van meg a balance. 1-2 pályán úgy át szaladtunk mint a pinty. Más pályákon meg napokra ott ragadtunk.
    A logikai pálya részek inkább idegesítőek nincsenek jól kitalálva.
    A nehézségi szintek is érdekesek, mert easy-n már túl könnyű, viszont mikor átvittük elkezdtük volna Hard-on, a szinte fullra felfejlesztett karakterek egyből hasaltak, úgy hogy van 6 nehézségi szint. De még temérdek bekapcsolható nehezítés is van!

    De ezek a karakterek is... van 6 specialista. Én azért elvártam volna kicsit nagyobb különbségeket. A Skill fa egy vicc.
    A végére hiába voltunk tök más class-sal, a kezdő fegyveren és vagy 3-4 hasznosabb skillen(a 30-ból!) kívül mintha ugyan azokkal lettünk volna.
    Alternatív fegyvereket hiába fejlesztünk, ha nem is adja be a játék.

    Valami sztori van a játékban, meg a karaktereknek is próbáltak valami életet adni, de nagyon kezdetleges. De ebben a játékban igazából én nem is vártam semmit.

    Verdikt:
    Bár a tartalom nem szakad a nyakunkba, viszont annál több zombi horda igen, amit eszméletlen jó szét gyalázni!

Új hozzászólás Aktív témák