Új hozzászólás Aktív témák

  • Eliott

    tag

    Sziasztok!

    Vettem egy új TV-t, Philips 50PUS7304, minden a legnagyobb rendben volt vele.. eddig. 100 év szünet után gondoltam folytatom egy kicsit a Witchert, de egy kellemetlen meglepetés ért.

    Bejött a kezdőképernyő, majd miután továbbmentem a "Press Any Button to Continue" részen, 1-2 másodpercig elsötétült a képernyő, majd megváltozott.. A lenti képeken látható, hogy ilyen fehéres - zöldes - foltos - színtelen valami lett az egészből. A menüben és a játékban is. Nem akad / laggol, megy rendesen, viszont ilyen a kép. Minden alkalommal ilyen, hiába kapcsolom ki a játékot vagy akár a konzolt, nem javul. Egy kis 32" LG TV-n tökéletesen fut.

    Ötlet, hogy mi lehet a gond és van e megoldás rá? Minden más játékkal (20+) tökéletes a PS - TV páros, csak ennél fordul ez elő. Első tippre valami HDR gondot mondtam volna, fel is villan a játék bekapcsolásnál a "HDR-jel", de más játéknál még nem okozott gondot. Ötlet?

    Itt még jó
    Hiba#1
    Hiba#2
    Hiba#3
    Hiba#4
    Hiba#5
    Hiba#6
    Hiba#7

    PS képernyő beállításoknál: felbontás automatikus, RGB-tartomány automatikus, HDR automatikus, Deep Color kimenet automatikus.

    Metin2 is the best game ever. Change my mind.

Új hozzászólás Aktív témák