Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Ogre66 #250298 üzenetére

    Nagyon arcade. Fiam sokat nyomja. Én meg sokszor farmolom neki benne a milliókat kocsira. Most 4490ft store-ban annyit megér. De a Heat olcsóbb EA Access-ben. Szóval ha azt még nem játszottad, akkor inkább azt.
    The Crew 2-ben az óriási, változatos pálya a legjobb. De van baromság benne bőven. Például az időjárás. Van napsütés, eső, meg hó. És ez változik folyamatosan. Az egész mapon. ÉS mondjuk a sivatagban hőesésben menni elég illúzióromboló. Ráadásul ha elkezd esni a hó, akkor mindenhol hó van, ha elindulsz NY-ból Frisco-ba, akkor végig hó van. Max közbe elolvad mire oda érsz. De ez ritka, és ez az út az 32-34 perc.
    A Forza-hoz semmiképp sem mérhető. Az NFS-eknél jobbnak tartottam ezt a The Crew-t, amíg a Heat meg nem jelent, az talán jobb. De a Heat-tel meg nem sokat játszottam, hogy teljes véleményt mondjak róla.

    Ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de azt vettem észre, hogy fiamnak az a The Crew 2, ami nekem a Mindtown Madness játékok voltak. Ő is van amikor szabályosan közlekedik benne, nézelődik a városban.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák