Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    49xx hsz skip utan vagyok.... gondolom mindenrol lemaradtam.Nah mind1. :DDD
    Snowrunner: aki jatszik vele es kellene segitseg az sikitson es megyek segitek ha raerek.(psn id profilomban, de ird,h innen vagy,h tudjam ki kuldte.)
    Irhatnek rola,h tele van bug-al es ennyiszer jatek nem fagyott,de nem teszem mert(frissult a jatek es a 7.51fw is segithetett,igy azota ritkabb a dolog..... ez nem kotelezo frissites,de rakeresve felajanlja a ps,h letezik)imadom es jo es szep es szeretheto meg ha vannak is hibai. Sok oram van benne es elvileg 100%-os a jelenlegi frissitesig,de van egy task ami bugos es nemtom megcsinalni igy megsem...(ez kellene amugy egy trofea miatt is amibol van vissza par db,h platina legyen,de az nem surgos.....)
    Szval a sajat jatekom most ugy is megakadt igy ha van igeny masnal is vallalok fuvarozast vagy csak kipakolom a fullos jarmuparkom es azzal konnyebben haladhat a jatekmenet mig ottvagyok.

    amugy nagyon kivancsi vok,h mit hoz meg a jatek(igertek,h fejlodunk 4 fazisban) es jonnek e vegre mod-ok,....(jol esne ha igen mert sok sok dolog tetszik amit neten mutogatnak csakhat az nem a jatek resze meg,konzolon nem,de lehet pc-n sem nemtom.) mert kellene meg kihivas.
    Nah nem rontom tovabb a levegot snowrunner-el es hagyom a bandat tovabb tlou2-zni. ;] (ami biztos szep es jo es ........,de nekem akkor sem.)

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák