Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Imilenni #251364 üzenetére

    Áruld már el, hogy neked miért jó az, hogy itt spoilerezgetsz meg, hogy utalgatsz a sztorira? Miért fáj, hogy megkértek arra (többször, szépen, ingerülten és csúnyán is) , hogy menj a játék topikjába kibeszélni vagy az utalgatásokra is használj spoiler taget (bár sokakat az is zavar, mármint a spoiler tag, mert telón, app-ban nem megy), mert itt ahogy nézem azon kívül, hogy a spoilerek miatt beléd állnak nem látom, hogy valaki is érdemben reagálna a sztorival kapcsolatos felvetéseidre, szóval csak trollkodsz. Amúgy vannak akik nem tehetik meg, hogy péntek 0:00-tól játszanak a játékkal, akár idő, akár pénz hiányában, akár más okból (pl én még nem vittem végig az elsőt mert nem volt időm).

    Most komolyan egy hétvégét hasonlítasz évekhez? Többségében egy napig nem bírtátok visszafogni magatokat, sőt voltak akik már a játék megjelenése előtt, csatlakoztak ahhoz a szerintük elit klubhoz akik megnézték a kiszivárogtatott anyagot és már akkor is ezt csinálták. Egyébként nem kell évekig spoilerként kezelni, csak elég lenne ha a sztorik fő részleteit nem ide írnátok be, hanem oda ahová egyértelműen azért megy valaki, hogy erről olvasson.

    Az utalgatásoknak meg épp ez a lényege, pont ezért kellene berakni spoiler tagbe, nincs leírva de már tudom, hogy valaki megfog, mivel leírtad, hogy sokan ezért adnak 0/10-et, rögtön tudható, hogy fontos karakter, ez alapján meg már lehet tippelgetni és már tudom, hogy nem lesz happy end, nekem (és sokaknak) már ez is elég, hogy elvedd a játékélményt, ami nekünk rossz, neked meg az, hogy leírtad nem hiszem, hogy bármilyen örömöt is okozott volna.

    Szvsz lehet megoldás lenne, ha a tLoUII topikot kineveznénk ps4 topiknak és mind oda mennénk más témákról beszélgetni, hogy ne zavarjuk azt a két embert aki a sztoriról mindenképpen itt akar beszélni, sokkal egyszerűbb lenne.

    Nézd meg (#251366) .noxwill ezen hozzászólását, leírta véleményét a sztoriról, ha te végigjátszottad már akkor ez alapján értheted, hogy mi a szitu nála, ha még nem akkor meg nem lő le neked semmit, de hát mit is várok...

    (#251375) RangerFox remek, akkor én is hanyagolom ezt a topikot.

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák