Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    NBA 2K20 kiegészítés. Tippek/trükkök, tanácsok vagy mit tudom én...

    Wlac kommentje után elgondolkodtam, hogy az oké, hogy én éltetem itt a játékot. És tényleg nagyon örülnék neki, ha minél többen kipróbálnátok, főleg most, hogy ingyenes.
    Viszont most leesett, hogy önző módon én azt feltételeztem, hogy mindenki ismeri ezt a sportot, és a világát. Mert akkor tényleg iszonyat élményt nyújt. Viszont akiknek ez a világ ismeretlen, azoknak nem tudom, hogy többet fog e nyújtani mint egy átlagos sportjáték. Ezért pár pontba szedném, hogy mikkel jó tisztába lenni a játék előtt. Leginkább a My Career módra koncentrálva.

    -A játékszabályok
    -Az amerikai major sportágak felépítése.
    -Az út, amit egy major sportoló megtesz a középiskola/egyetem-től, a ligába kerülésig.
    -A scouting - játékosmegfigyelés
    -A Draft
    -A Draft Combine
    -A Draft prospect - A kiválasztás előtt rangsorolva vannak a játékosok a potenciáljuk alapján.

    A sztori erről szól.

    De már a sztori elindítása előtt kell generálni egy játékost. Ami később nem nagyon módosítható, csak fejleszthető. De jó tisztába lenni a pozíciókkal, szerepkörökkel. Méretekkel. :D Ezt azért írom mert én magam magasságát adtam meg, és hát nem vagyok NBA kompatibilis méret annyira a ~187cm-rel.

    Konkrétan úgy kell elképzelni ezt, mint ha egy RPG-ben csinálnál karaktert. Jó tudni, hogy te harcos akarsz e lenni, vagy mágus. Ha rosszul választasz, az kellemetlen lehet. Én se vágtam mindent, amikor nekiálltam. De szerencsém volt, mert jól "tippeltem" az elején, és elég jó játékosom van mostanra. Megtanultam vele jól is játszani.

    A játékban én nem találkoztam a kosárlabda szabályait magyarázó résszel. A tutorial rész. a 2KU az az irányítást, a játékmechanikát mutatja meg.

    De nyugi, ha a fent leírtak mennek, akkor jöhet a lényeg, a mély játékmechanikai finomságok.;)
    Bárkinek ha van valami kérdése, szívesen segítek. De inkább ide írjátok majd le az offtopikba: [link]

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák